Til to personer skal du bruge:
- 3 spsk hoi sin sauce
- 3 spsk tør hvidvin eller hvid martini
- 250 g oksekød i tynde strimler, helst god kvalitet
- 1 fed hvidløg
- 1 frisk chili
- 1 lille løg
- 400 g frosne wok grøntsager
- ingefær
- 2 pakker nudler
- Olie til stegning
Sådan gør du:
- Mariner oksekødet i hoi sin saucen og hvidvinen ca. en time. Den lange marineringstid kan undlades hvis du ikke har tid, men kødet smager bedre hvis du gør det.
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, eller lav dem selv efter opskriften her på siden.
- Hak hvidløget og chilien fint og skær løget i stykker efter din smag.
- Varm wokken godt op og steg hvidløg, løg og chili en en god sjat olie.
- Tilsæt kødet og resten af marinaden og steg det under grundig omrøring.
- Tilsæt grøntsagerne inden kødet er færdigt og rør det godt.
- Lige inden retten er færdig tilsættes nudlerne og der røres godt rundt.
- Retten er nu færdig og kan serveres lige fra wokken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar