mandag den 4. september 2017

Dejlig svampet banankage med chokolade

Igen en opskrift med chokolade, undskyld jeg kan ikke gøre for det. Jeg er bare så vild med chokolade, og alt mulig andet lækker mad.

Vi bager denne mest når de bananer vi har købt til frugt ikke er blevet spist og er blevet godt bløde.

Denne kage er super nem og skal helst være ret våd inden den bages, ellers bliver den tør.

Du skal bruge:

  • 100 g margarine, smeltet
  • 3 store bananer eller 4 små
  • 100 g god mørk chokolade
  • 4 æg
  • 210 g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanille sukker
  • 150 g hvedemel
Sådan gør du:
  • Hak chokolade
  • Bland alle øvrige ingredienser sammen med en håndmikser, bland det rigtig godt.
  • Vend chokoladen i.
  • Bag kagen i et ovnfast fad ca. 25x30 cm ved 200 grader 20-25 minutter
  • Spises gerne når den er lun, ellers vent til den er kold - hvis du kan vente så lang tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar