Jeg elsker at lave det at frugt og bær fra haven og denne plejer jeg at lave når der er alt for mange hindbær i haven til at vi bare kan spise dem fra buskene.
Du skal bruge:
- 5 dl hindbær
- 3 1/2 dl sukker
- 1/2 citron
- 2 store æg
- 5 dl fløde
- 2 dl mælk
Sådan gør du:
- I en skål blandes hindbærene med halvdelen af sukkeret og saften fra en halv citron. Dæk og sæt på køl i to timer, hvor du rører i massen hver halve time.
- Pisk æggene luftige.
- Bland resten af sukkeret i ægge blandingen og pisk til sukkeret er opløst.
- Tilsæt fløde og mælk og bland.
- Dræn væsken fra hindbærene over i en anden skål og tilsæt væsken til ismassen.
- Gem hindbærene til senere, frys dem gerne ned, fladt.
- Put isen i ismaskinen og lad den lave resten af isen for dig.
- Når isen er færdig tilsætter du de frosne hindbær og rør den ud i isen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar