En lækker kage med karameliseret kokosfyld på toppen, det er bare så lækkert, og nemt at lave.
Til dejen skal du bruge:
- 250 g mel
- 50 g margarine
- 300 g sukker
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk vanille
Til fyldet skal du bruge:
- 125 g margarine eller smør
- 100 g kokosmel
- 250 g mørk farin
- 1/2 dl mælk
Da vi er meget vilde med fyldet laver vi altid dobbelt portion af fyldet, men jeg har bare skrevet hvordan man laver enkelt portion her.
Sådan gør du:
- Over et småkogende vandbad pisker du æg og sukker sammen, indtil massen er tyk og klistret og sukkeret er smeltet. Det tager lidt tid.
- De tørre ingredienser sigtes sammen og blandes i æggemassen.
- Mælk og fedtstof varmes, pas på det ikke bliver for varmt, og blandes forsigtigt i dejen.
- Dejen hældes i en bradepande og bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter, kagen skal være meget tæt på gennembagt.
- Mens kagen bages forberedes fyldet.
- Alt smeltes sammen i en gryde, det må godt boble lidt i kanten.
- Når kagen er bagt fordeles fyldet straks på kagen og kagen sættes nu i en 225 grader varm ovn i ca. 5 minutter.
God fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar