Hun er altid skide god til at lave mad, og heldigt for mig er hun ikke svær at overtale til at komme med opskriften.
Du skal bruge (til 4 personer)
- 20 frosne rå hummerhaler (det kan jeg næsten ikke skaffe hverken frosne eller friske, så jeg bruger dem i lage).
- 2 spsk smør
- salt
- peber
- karry
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 dl fløde
- 3 spsk tomat puré
- 3 friske tomater skåret i både
- 3 spsk tør sherry eller hvidvin
Sådan gør du:
- De rå hummerhaler brune i smørret og krydres med salt, peber, karry og hvidløg.
- Tilsæt fløde, tomatpuré, de froske tomater og sherryen.
- Koges i få minutter.
- Smages til med de førnævnte krydderier.
- Serveres med ris, flutes og evt. en grøn salat.
Kan smages til efter behag. Det kan blive en meget markant karryret hvis det er hvad man ønsker, eller en mild Thai inspireret ret hvis man har mere lyst til det. En ret der virkelig kan varieres efter enhver smag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar