mandag den 4. september 2017

Hvid Chokoladeis

Chokolade er lækkert, meget lækkert, og nok en af de ting jeg holder mest af, udover bacon.
Så derfor kan det ikke komme bag på nogen at jeg laver rigtig meget kage og mad med chokolade.

Du skal bruge:

  • 240 g hvid chokolade
  • 5 dl piskefløde
  • 1/2 vanillestang
  • 70 g rørsukker
Sådan gør du:
  • Hak den hvide chokolade meget fint og kom den i en skål
  • Kom fløden og den halve lækkede vanillestang, vanillekorn og sukkeret i en lille gryd og bring det langsomt op til lige under kogepunktet. Rør i det så det ikke brænder på.
  • Si det over den hvide chokolade.
  • Rør midt i skålen til blandeingen er blank og ensartet uden klumper.
  • Lad ismassen afkøle helt får du putter den i ismaskinen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar