Dejen rækker til ca. 20 snegle.
Du skal bruge:
- 50 g margarine
- 1 1/2 dl mælk
- 25 g gær
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk sukker
- 1 æg
- 1 dl havregryn
- 5 dl mel
Fyld:
- 100 g brun farin
- 1 1/4 spsk kanel
- 100 g margarine, blødt
Sådan gør du:
- Margarinen smeltes, mælken tilsættes og gæren udrøres heri.
- Salt, sukker, æg og havregryn tilsættes.
- Melet tilsættes lidt af gangen og dejen æltes godt igennem til den er smidig.
- Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time.
- Efter hævning rulles dejen ud så den måler ca. 25x50 cm.
- Fyldet røres sammen og smøres på.
- Dejen trilles sammen så du nu har en pølse der er ca. 50 cm lang.
- Skær 2 cm tykke skiver og placer dem på en bageplade. Tryk dem lidt ud inden de efterhæves ca. 15 min.
- Bagetid ca. 12 min ved 200 grader.
- Pyntes med glasur og kagekrymmel og måske vingummi - hvis du har lyst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar