onsdag den 6. september 2017

Kanelsnegle - Skovsnegle

Lækre bløde og saftige kanelsnegle, med havregryn - så er det jo også lidt sundt ikke?

Dejen rækker til ca. 20 snegle.

Du skal bruge:

  • 50 g margarine
  • 1 1/2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1/4 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • 5 dl mel
Fyld:
  • 100 g brun farin
  • 1 1/4 spsk kanel
  • 100 g margarine, blødt
Sådan gør du:
  • Margarinen smeltes, mælken tilsættes og gæren udrøres heri.
  • Salt, sukker, æg og havregryn tilsættes.
  • Melet tilsættes lidt af gangen og dejen æltes godt igennem til den er smidig.
  • Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  • Efter hævning rulles dejen ud så den måler ca. 25x50 cm.
  • Fyldet røres sammen og smøres på.
  • Dejen trilles sammen så du nu har en pølse der er ca. 50 cm lang.
  • Skær 2 cm tykke skiver og placer dem på en bageplade. Tryk dem lidt ud inden de efterhæves ca. 15 min.
  • Bagetid ca. 12 min ved 200 grader.
  • Pyntes med glasur og kagekrymmel og måske vingummi - hvis du har lyst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar