mandag den 4. september 2017

Indbagte rejer - Orlydej

Dejen kan bruges til al mulig indbagt f.eks. rejer, kylling, blæksprutte eller hvad du nu har lyst til at prøve at indbage, det kunne også være peberfrugter eller broccoli.

Du skal bruge:

  • 125 g mel
  • 1/4 æg, tag et helt æg og pist det sammen, brug kun 1/4 af massen
  • 1 dl lys øl
  • 1/2 dl lunkent vand
  • 1/4 olie
  • lidt salt
  • lidt sukker
  • 1 æggehvide pisket stiv til sidst

Sådan gør du:
  • Bland alt pånær æggehviden, til en jævn og glat ensartet masse.
  • Lad den hvile 1 time i køleskabet hvorefter du vender den stive æggehvide i dejen.
  • Dejen skal anvendes straks efter at æggehviden er vendt i.


Rejer og andet køb steges i 5-10 cm olie og tages op når dejen er gylden brun og sprød, og kødet gennemstegt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar