Som altid afhænger slutproduktet af kvaliteten af råvarene, så jeg kan anbefale at du bruger ordentlig chokolade og god kaffe.
Du skal bruge:
- 225 g hakket mørk chokolade
- 325 g smeltet mørk chokolade
- 225 g smør
- 3 æg
- 3 cl kaffe
- 225 g brun farin
- 1 tsk vanillesukker
- 75 g mel
- 1/2 tsk salt
- 175 g valnødder (kan undlades)
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 190 grader
- Hak de 225 g chokolade på størrelse med ærter. Stil til side.
- Smelt de 325 g chokolade med smørret.
- Pisk æg, kiaffe og den brune farin til den er luftig og farinen er opløst.
- Tilsæt den smeltede chokolade/smør blanding og vanillen.
- Sigt mel og salt ned i massen og vend det forsigtigt i.
- Hæld dejen i et smurt fad, helst firkantet, på størrelse med 1/2 bradepande.
- Drys den hakkede chokolade ud over kagen.
- Bag den i ovnen ca. 30-40 minutter
- Kagen skal ikke være gennembagt.
- Kagen skæres i kvadratiske stykker og nydes men en lækker vanilleis til.
Jeg drømmer om at lave denne kage med marshmellows og chokolade som fyld, men også karamel og chokolade. Jeg skal nok skrive mere om det når jeg har fået tid til at kaste mig over det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar