Instructions
Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen, så den bliver glat og spændstig.
Tilsæt fyld til bagelsdejen, f.eks. jalapenos eller soltørredetomater. Tilsætter du syltede ting skal du huske at tørre dem godt så de ikke er alt for våde. Og stadigt iberegne lidt mere mel.
Lad dejen hvile ca. 15 min. under et stykke plastik/klæde.
Del dejen i 16 stykker, rul dem ud i pølser på 25 -30 cm. Hvert stykke formes til en ring - brug evt. lidt vand i samlingen. Lad dem hæve ca. 30 min. et lunt sted.
Inden efterhævningen er færdig, sættes en ½ grydefuld vand over at koge, og ringene koges - et par stykker ad gangen - ca. 2 min. på hver side.
Sæt dem på bagepapir og pynt dem med sesamfrø, birkes eller revet ost efter smag.
Bages ved 200 grader i ca.30 min. og afkøles på rist.
Disse bagels er med jalapeños og cheddar. Og blev serveret som en sandwich.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar