fredag den 1. september 2017

Lækker Toblerone creme

Denne creme brugte vi til blandt andet Balders dåbskage. Den kan selvfølgelig også bruges til andet end dåbskager, da den bare er super lækker.

En portion rækker til et pænt lag i en 24 cm lagkage. Det er ikke en hurtig creme at lave, det tager ca. 2 timer fra start til slut, da chokoladen skal være afkølet inden du vender den i fløden. Afkølingen kan man gøre hurtigere ved at putte den smeltede chokolade i køleskabet, fryseren eller sætte et frostelement på skålen.

Du skal bruge:


  • 125 g toblerone
  • 75 g god mørk chokolade
  • 2 1/2 dl fløde

Sådan gør du:


  • Smelt chokoladen over vandbad, og lad den køle af så den ikke smelter fløden når de to blandes.
  • Pisk fløden til en lækker flødeskum.
  • Vend chokoladen forsigtigt i og lad den stå på køl til cremen er helt stiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar